TE HUUR!

Hal en kantoor Oost - Kantoorunits

Bedrijfshallen algemeen
De bedrijfshallen variëren van 325 tot 930 m² bruto vloeroppervlakte. In overleg is de bedrijfsruimte vrij indeelbaar. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Ook is de bedrijfsruimte als één geheel te huur. De totale oppervlakte is 2500m² BVO. De ruimtes worden casco opgeleverd. Een combinatie van het huren van hal en kantoorruimte is mogelijk. Er kan eventueel inpandig een verbinding gemaakt worden tussen hal en kantoor.

Kantoorunits

Te huur wordt aangeboden representatieve kantoorruimte van totaal 1425 m² bruto vloeroppervlakte, verdeeld over de beganegrond en twee verdiepingen.

Elke bouwlaag bevat bruto 475 m² kantoorruimte en is afzonderlijk te huur. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om een gedeelte van de begane grond of een verdieping te huren. Het geheel is bereikbaar via een royaal bemeten centrale hal, met hierin het trappenhuis en de lift naar de verdiepingen.

Alle kantoorruimtes worden casco opgeleverd en zijn in overleg vrij indeelbaar. De façade, speels van opzet en voorzien van grote glaspartijen geeft het gebouw een open karakter en laat veel daglicht binnen. Dit draagt bij aan een aangenaam werkklimaat. De hoge isolatiewaarde en de zonwerende beglazing, in combinatie met de vele smalle ventilatieroosters en ramen, zorgen ervoor dat het in het hele gebouw, in elk seizoen, goed toeven is.

De kozijnen op de begane grond worden voorzien van inbraakwerend glas. Optioneel kan het gehele gebouw, of elke verdieping afzonderlijk, voorzien worden van een alarminstallatie. Aansluitingen voor telecominstallatie zijn aanwezig. Ook wordt het gebouw voorzien van een basis electrotechnische installatie. Uitbreiding/aanpassingen zijn in overleg mogelijk.